Blog
Reel Tekstil Triko İmalatı
Triko İmalatı Nasıl olur ? Triko Üretim Makineleri ; Reel Tekstil
Makinelerde Yapmakta Zorlandığınız Modeller Oluyor Mu?
Makineler Sizin İş Yükünüzü Hafifletiyor Mu?
Örme Atölyesi Olarak Sıkıntı Çektiğiniz Konular Nelerdir?
Kullandığınız İp Çeşitleri Nelerdir?
İp Çeşitlerinin Örgüye Nasıl Bir Etkisi Oluyor?
İnce Makine İle Kalın Makine Arasındaki Örgü Farkı Nedir?
Reel Tekstil Fabrikası | Türk Tekstil Sektörünün En İyisi
Reel Tekstil Fabrikası | Türk Tekstil Sektörünün En İyisi
1993 yılında İstanbul’da bir aile şirketi olarak başladığımız yolculuğumuza, bugün örme (örgü) ve hafif dokuma üretimi ve ihracatında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olarak devam ediyoruz.
Türkiye'nin en Büyük Tekstil Şirketi; Reel Tekstil
Türkiye'nin en Büyük Tekstil Şirketi; Reel Tekstil
Reel Tekstil; 1993 yılından itibaren genç, dinamik, yenilikçi ve deneyimli bir şirket olarak Avrupa modasına yön veren markaların hazır giyim imalatçısı olarak hizmet verdiği tekstil sektörüne yeni bir renk getirmek amacıyla Yılların verdiği tecrübe ile Avrupa modasını, Belirli ülkelerden ilham alarak Fransa, Almanya, İngiltere, Amerika, Rusya, Moldova, İspanya gibi ülkerelere hizmet verecek şekilde dizayn edilen Türk çizgileriyle harmanlayıp ortaya çıkaracağı yeni özgün konsepti ile iç piyasaya da hizmet vermeye başlamıştır.
Reel Tekstil | Göz Kamaştıran Işıltı; Estetik Tasarımlar
Reel Tekstil | Göz Kamaştıran Işıltı; Estetik Tasarımlar
Reel Tekstil olarak tasarıma ve modaya oldukça hakim ve sektörün tam ortasındayız. Kaliteyle birleşen iplik, kumaş, desen, ve aksesuarları defalarca deneyip gerek kalite bakımından, gerek modaya uygun olmasından kaynaklı işimizi itana ile teslim ediyoruz.
Reel Tekstil; Nakış İşlemeleri
Reel Tekstil; Nakış İşlemeleri | Nakış Aşaması Nelerdir ?
Tasarımcıdan gelen tasarım nakış tasarımcısı (desinatörü) tarafından Accurate çizim programında makinenin çalışma sistemine göre programlanır. Nakışın oluşumunda kullanılacak köpüğün geleceği yerleri belirlemek için accurate çizim programında köpüğün geleceği yerler işaretlenir ve .dst formatında usb yardımı ile makineye okutulur. Köpük konmasındaki amaç,nakışın giysinin üzerinde daha yumuşak ve kabarık durması içindir. Makineye okutulan desen ipler ile bağlandıktan sonra kumaşa işlenmeye başlar. İlk önce Kasnağın üzerine sırasıyla ; tela, kumaş, köpük konulur. Daha sonra iğneden geçen ipliğin ve altta bulunan kasnağın hareketleri ile nakış deseni oluşmaya başlar. Oluşan nakışları her yerde ürün grubunda görebilirsiniz tek bir kategori ile sınırlı değildir !